dermacarebg@gmail.com  |  +359876462412
Follow us :-

Целулит и отслабване

1958425_527666267350533_1571008497_n

НОВО ! ! !

Trio I shape– РЕВОЛЮЦИЯ В БОРБАТА С ЦЕЛУЛИТА

 

За първи път Trio I shape:

Революция в борбата с целулита и отпуснатата кожа. Trio I shape – Mашина за третиране на целулит и намаляване на обиколките. Най-съвременната  технoлогия трето поколение след лазери и интензивна пулсова светлина, която съчетава съвместното действие на три компонента – вакуум масаж, инфрачервена светлина , радиочестотни вълни,ултразвук,триполярна радио-честота. Процедурата е подходяща за всички жени, които искат да отслабнат, оформят контура и изгладят кожата, както и за жени след родилен период.

Какво представлява Trio I shape?

Това е  нехирургична процедура, която подобрява контура, вида и формата на тялото, а също така  има и отслабващ ефект. Революционната технология комбинира силна енергия и има за цел да редуцира обема на подкожната мазнина. С процедура Trio I shape вие премахвате целулита, също така редуцирате мастните натрупвания изключително лесно, без загуба на време и абсолютно никакъв физически дискомфорт.

Как работи Trio I shape?

Тайната на Trio I shape е в революционната  технология – комбинация на биполярни радиочестоти, инфраред енергия, вакуумен масаж,ултразвукoва кавитация за локални мастни натрупвания и триполярна радио-честота с мощен лифтинг ефект.

Целулитът се характеризира с поява на тръпчинки по повърхността на кожата, която започва да прилича на „стар дюшек”. Мастните клетки са локализирани в кухини, когато тези кухни се разтегнат достатъчно се образува т.нар. повърхност на „стар дюшек”. Прилагането на вакума има за цел да повиши кръвната циркулация в тези зони, инфрачервените лъчи и радиовълните пък стимулират депата чрез затопляне и спомагат за преминаването на по-голямо количетво кислород. Всичко това води до повишаване на метаболитните процеси в мастните клетки и редуцира техния размер. В резултат подкожната мастна тъкан е намалена, а кожата изглежда видимо по-гладка. Обиколките на третираните зони намаляват от 1 до 7 см.

Какви зони на тялото могат да бъдат третирани с Trio I shape?

С Trio I shape могат да бъдат третирани всички зони на тялото. И все пак основните области са бедрата, ханшът, коремът и вътрешната част на ръцете, при които се наблюдава видимо редуциране на целулита и подобряване на еластичността на кожата.

Колко бързо могат да настъпят промените?

Непосредствено след първата процедура третираната зона се усеща по-гладка, а кожата – по-стегната и еластична. Истинските резултатите – видимо намаляване на целулита и обиколката, се наблюдават между 6-тата и 8-та седмица след завършване на терапията.

Болезнена ли е процедурата с Trio I shape?

Усещането при процедурата Trio I shape е дълбоко затопляне в комбинация с приятен вакум масаж.По време на процедурата и в следващите няколко часа пациентът усеща затопляне в третираните зони, а в зависимост от прага му на чувствителност може да се появи и леко зачервяване, което до няколко часа трябва да отшуми и изчезне.

Безопасна ли е процедурата сTrio I shape?

Третирането с Trio I shape е абсолютно безвредно! Методът гарантира комфорт на пациента и отлични резултати.