dermacarebg@gmail.com  |  +359876462412
Follow us :-

Secret

DSC_1006O

       

 

Secret – нов подход в естетичната медицина, основаващ се на фракционна радиочестота. Secret представлява микро-инжекциона технология за неоперативен лифтинг, подмладяване и стягане на кожата. В България се предлага само в нашата клиника. Третира проблеми като хиперпигментации, малокалибрени разширени съдове, повърхностни и по-дълбоки бръчки, белези от акне, а също и намалява размера на порите.
Предимството на тази технология е, че може да се прилага при всеки тип кожа – по-тъмна, чувствителна кожа, което я отличава от досега съществуващите методи.
Сикрет е и подходяща процедура за мъже, тъй като получените резултати са много естествени и няма придаване на обеми.
В световен мащаб известността на Secret идва от приложението ѝ за премахване на проблема с аксиларното изпотяване /т.е. мишници/. Сикрет се доказа като процедурата с най-дълготраен ефект на този етап, тъй като блокира потната секреция за цели 5 години и за разлика от досега прилаганите методи /третиране с ботулинов тосин/, е безопасен метод без странични ефекти.

Сикрет е идеалната технология за обновяване и регенериране на кожата и третиране на:

-Белези от акне

-Разширени капиляри

-Хиперпигменти петна

-Отпусната и девитализирана кожа

-Безопертивен лифтинг на лице

-Разширени пори и неравности по кожата

-Изпотяване в областта на подмишниците (хиперхидроза)

-Анти-ейдж  ефект за подобряване цялостния вид на кожата,както и прибиране в долна част на лицев контур (брадичка).

Огромното предимство на Сикрет пред другите апарати е в това, че не оставя следи на повърхността на кожата. Няма дискомфорт за пациента и не се изисква дълъг възстановителен период. В сравнение с СО2 и другите лазерни технологии, Сикрет не нарушава обичайния  ритъм на живот на пациента. Друго предимство е, че процедурата позволява да се третира всякакъв тип кожа без опасност от изгаряне и възможни нежелани реакции – например петна.

Специалистите в Дермакеър препоръчват между три и пет процедури – през интервал от две до три седмици, като подходът е индивидуален и в зависимост от нуждата на всеки пациент.

Сикрет позволява различни параметри и дълбочина на проникване на микро иглите, както и контролирано подаване на енергия. Минимално инвазивната процедура, с  прекрасен  ефект върху кожата, е мощен стимулатор на колаген и най-атрактивна и предпочитана процедура сред звездите.

secret_rf_introduction_06

След процедурата:

След лечението се наблюдава  леко зачервяване на кожата в същия ден. Могат да се появят леки отоци, но те ще изчезват в рамките на няколко часа. Може да се появят кръвоизливи, поради дълбокото проникване на иглите.

РИСКОВЕ и НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ:

Лечението  е с  нисък риск и е поносимо. Въпреки това, за кратък период може да се появи подуване и зачервяване. Несъвместимости се появяват в редки случаи.

product-secret-01