dermacarebg@gmail.com  |  +359876462412
Follow us :-

Мезотерапия

d5da01_6226f21fce21410f9b2267fe793c80a8

Подмладяване на лице с Мезотерапия

С напредване на възрастта кожата ни губи жизненоважни микроелементи и хранителни вещества, в резултат на прекомерно излагане на слънце, хормонални промени, неправилно хранене и лоша циркулация. Мезотерапията се използва за лечение и забавяне процеса на стареене на кожата, подобрява нейната структура, еластичност и цялостния и вид.

 

Лечение на косопад с Мезотерапия – един от най-успешните методи за уплътняване и сгъстяване на косата.

Косопадът и изтъняването на косата са ежедневни  проблеми како за  мъже, така и  за жени. Причините могат да бъдат различни, но резултатите са едни и същи: липса  на самочувствие и  тонус. Ранното лечение може да спре загубата на коса и да възвърне вашето самочувствие.

Мезотерапията е идеална за всеки, който иска да се бори срещу косопад и изтъняване на косата с бърз, относително безболезнен, нехирургичен метод. Лечението се извършва чрез микроинжектиране  на специален витаминен разтвор  в кожата на главата. След 3-4 процедури видимо се забелязват резултати, като например: засилване на космените фоликули, подобряване на кръвообръщението на скалпа, стимулиране на  растежа на косата, подобряване на структурата на косата, която изглежда видимо по -здрава, силна и лъскава.

Какво е мезотерапия?

Естетична процедура с подмладяващ ефект за кожата, която действа биологично и общоукрепващо, придавайки на пациента добър и здрав външен вид. При мезотерапията могат да бъдат инжектирани витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина и продукти, съдържащи специални формули за третиране на определен проблем. Мезотерапията има много широк спектър на приложение, като може да се прилага включително върху зоните на тялото, шията и деколтето.

Какви съставки могат да бъдат инжектирани  с мезотерапия?

Витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина и антиоксиданти, които стимулират клетъчната хидратация, която от своя страна започва процеса на подмладяване и  възстановяване на колагена.

Болезнена ли е самата процедура?

Има лек дискомфорт по време на самата процедура. Непосредствено след процедурата кожата  е  леко зачервена, но в рамките на двадесет и четири часа нежеланите реакции изчезват.

Безопасна ли е Мезотерапията?

Всички медицински процедури носят рискове, но в ръцете на опитен и квалифициран медицински специалист, мезотерапията е абсолютно безопасна процедура.