dermacarebg@gmail.com  |  +359876462412
Follow us :-

За нас

Клиника Дермакеър Ви приветства със своя уебсайт, където можете да намерите информация за предлаганите от клиниката процедури и  специалистите, които ще се погрижат за добрия вид на вашата кожа на лицето и тялото.


Здравето и красотата са приоритет за всеки човек и условие за добър и щастлив начин на живот. Ние подготвяме индивидуална програма, въз основа на вашите желания и използваме висококачествени продукти, чрез които  ще задоволим изискванията и желанията на всеки пациент.

Основана през 2010 година, клиника Дермакеър бързо се утвърди в областта на Естетичната Медицина в България, благодарение на дългогодишния опит и подбраната качествена и иновативна апаратура, доказала се на световно ниво.


Нашите специалисти:


Др.Мирослава Михайлова

Специализира дерматология и венерология в kожна клиника на УМБАЛ “Александровска“, гр. София. Преминала е обучение в множество европейски академии за естетична дерматология, водени от светилата в областта на естетиката, като например Dr. Pierre Nicolau, Prof. Luca Piovano, Dr. Wolfgang Redka.

Д-р Михайлова е един от малкото  лекари, сертифицирани от световната фирма Creative Ilooda за работа с фракционарни радиочестотни микроинжекционни системи – най-атрактивните и нови методи за подмладяване на кожата.

Здравка Цветанова

Кинезитерапевт: Специализира и завършва в Мадрид – „Коядо Виалба“. Сертифициран специалист за работа с Trio I Shape „USA“.

Янина Тонкова

Специализира и завършва професионална гимназия по козметика. Сертифициран специалист за работа с Trio I Shape „USA“.