dermacarebg@gmail.com  |  +359876462412
Follow us :-

Дермални филъри и Ботокс

DSC_1025O

Пълнители с хиалуронова киселина:

Дерматолозите в anti-aging center Дермакеър работят с качествени продукти на световните топ лаборатории. Съответната формула се инжектира в дермата, успешно справяйки се с фините и по-дълбоки бръчки, като също така се ползва за оформяне на контура на лицето и устните.

Процедурата по попълването е еднократна, а резултатът е един естетичен и свеж вид на устните, с трайност средно от 9 до 12 месеца.

Ботокс:

Всички вече знаем, че ботулиновият токсин блокира провеждането на импулса от нервната към мускулна клетка, като по този начин спира съкращението на мимическите мускули, но същевременно запазва естествената мимика и изглед на лицето. Използва се ботулинов токсин тип А, в необходимото терапевтично разреждане.  Неговата употреба в медицината започва още в 1950г., като пикът му е в последните 10 години, най-общо като средство за блокиране на мимическите мускули в горната част на лицето. Целта е да се блокират мускулните съкращения на мимическите мускули на челото и така наречения ,,пачи крак’’.

Изключително бърза и елегантна процедура, траеща не повече от 10 минути, чрез инжекционно поставяне на необходимото количество, според дебелината на кожата и дълбочината  на оформилите се бръчици. При изпълнение от специалист с необходимия опит, процедурата е безболезнена, а ефектът е видим от 3-я до 7-я ден след интервенцията, както напълно се запазват мимиката, усмивката, ,,блясъкът в очите“ и доброто настроение.